Contact, adres en openingstijden

Amateurkunst

Aino.jpgAino Merits is de intendant amateurkunst. Zij draagt kennis en informatie over, bemiddelt bij het tot stand brengen van samenwerking en neemt het initiatief voor nieuwe projecten en activiteiten. Dit alles met als doel het behartigen van de belangen van de individuele amateur en de amateurverenigingen in Lelystad.

Aino weet de juiste mensen op de juiste plek met elkaar in contact te brengen. Heeft u informatie of ondersteuning nodig als individuele amateurkunstenaar of als amateurvereniging dan kunt u bij haar terecht. Met verschillende amateurkunstgroepen heeft Aino een regulier overleg opgebouwd om zodoende vinger aan de pols te houden voor het Lelystadse: wat is er nodig, wat is wenselijk, waar moeten we ondersteunen. 

Aino is te bereiken via haar e-mail-adres. Ook is de intendant te bereiken via haar Facebookpagina.
Kunstplein Lelystad heeft ook een Facebookpagina, deze is hier te vinden.

Wat zoek je: een band? een koor? of plek om te repeteren?

Er is van alles te vinden op het gebied van dans, muziek, theater, beeldende kunst en fotografie op verschillende locaties in de stad. Zien? Klik hier! 

Onze 'Gouden gids voor amateurkunst' de OOK is hier te vinden. Dé Lelystadse gids met Oog Op Kunst.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.