Contact, adres en openingstijden

Inschrijving Flavourland van start

12/07/2019

Flavourland 2019 gaat van start. Inschrijven voor de Flevolandse voorronde van ‘De grote prijs van Nederland’ is een kans voor bands en artiesten om zichzelf op de kaart te zetten.

Deelnemers maken kans de voorselectie te skippen en zich direct voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland te plaatsen. De voorrondes zijn op zondagmiddag 27 oktober in Corneel in Lelystad, vrijdag 8 november in Poppodium De Meester in Almere en zaterdag 9 november in De Klos in Emmeloord. De finale is op vrijdag 6 december in Poppodium De Meester in Almere.

Voor de winnaar ligt er een geldprijs klaar, is er directe plaatsing voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland en is er een zwaar vergulde bokaal. Eén van de finalisten speelt op Jolpop 2020 in Lelystad.

Alle muziekstijlen zijn welkom. Aanmelden = deelnemen, dat wil zeggen dat de wedstrijd een open inschrijving heeft en elke Flevolandse band/act kan meedoen. Een band of act is Flevolands als minimaal één van de leden in Flevoland woonachtig is. Deelname is kosteloos.

Aanmelden kan tot en met 1 oktober
Aanmelden kan tot en met dinsdag 1 oktober door het invullen en inzenden van het inschrijfformulier, te vinden op www.flavourland.nl. Check voor meer nieuws ook www.facebook.com/flavourlandmusic, www.corneel.nl, www.demeesteralmere.nl en www.de-klos.nl.

Flavourland 2019 is de provinciale popprijs voor alle bands en acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF in samenwerking met poppodia De Meester, Corneel en De Klos. De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars en de wildcardwinnaars stromen door naar de Flavourland-finale.

Meer informatie en inschrijven via de website www.flavourland.nl.

Foto: Quinten Photography

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.