Contact, adres en openingstijden

Onderwijs

Primair Onderwijs

Door naar kunst te kijken, zelf te creëren, samen te werken en er met elkaar over te praten, ontwikkelen kinderen vaardigheden die belangrijk zijn voor nu en voor de toekomst. De creatieve vakken bieden veel kansen voor verdieping, verbreding en veraangenaming van het curriculum. Daarom zullen we waar mogelijk aansluiten bij reguliere thema's. Kunst en kunstbeleving gaat vaak over communicatie, omdat kunst de taal is waarmee de kunstenaar spreekt! Aansluiting zoeken bij het vak taal is dan ook een logische keuze. Daarom hebben we dit seizoen bij het samenstellen van het aanbod gelet op activiteiten die het begrip taal kunnen verbreden.

Voortgezet Onderwijs

Kubus wil jongeren inspireren met kunst en cultuur en hen zo stimuleren in hun persoonlijke ontwikkeling.
We richten ons op alle leerjaren en niveaus van het voortgezet onderwijs. Ter inspiratie kan hieronder een selectie uit het landelijke culturele aanbod gedownload worden. Beeldend, theater, muziek, dans, virtual reality en zelfs ‘money skills’ komt voorbij in onze selectie. We durven te stellen dat er ook voor jouw school een inspirerende activiteit of voorstelling tussen zit.
Als de wensen van jouw school nèt even anders liggen dan ons huidige aanbod, zoeken we met alle liefde naar passende activiteiten. Voor de mogelijkheden of vragen kan contact opgenomen worden met Anne Bond

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.