Contact, adres en openingstijden

Verhuur

Kubus is een mooi, toegankelijk, inspirerend, groot gebouw in hartje Lelystad. Met een parkeerplaats (gratis) om de hoek en het centrum op loopafstand is Kubus een prachtplek! Uniek hierbij is dat u omringd wordt door kunst en cultuur. De inspiratie is voelbaar in het gebouw!

Zaalverhuur

Kubus biedt een scala aan verhuurmogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een zaal of ruimte voor uiteenlopende activiteiten zoals een congres, vergadering, presentatie, borrel, theater- en dansvoorstelling of repetitie en dat tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze uitgebreide (technische) faciliteiten.

Overzicht ruimtes:

Theaterzaal 

Wij bieden verschillende arrangementen voor het huren van de grote zaal: voor bijvoorbeeld een optreden, voorstelling, lezing of andere grote bijeenkomst. De zaal beschikt over 200 comfortabele stoelen en 75 stoelen op het balkon. De zaal is uitgerust met licht - en geluidstechniek, beamer en groot scherm. Het podium is voorzien van een balletvloer en achterdoek. Ook kunt u gebruik maken van de grime- en kleedruimte. 

Vergaderruimtes 

We beschikken over meerdere vergaderruimtes in de Kubus. De ruimtes variëren in grootte en zijn daardoor geschikt voor kleinere en grotere groepen. De opstelling kan geheel naar wens worden ingericht. 

Leslokalen, opnamestudio, oefenruimte, dansstudio

In ons pand kunt u meerdere (les)lokalen huren. De lokalen variëren in grootte en zijn daardoor geschikt voor kleinere en grotere groepen en kunnen gebruikt worden voor workshops en als repetitieruimte voor bands en koren.

 

Foyer

Onze gezellige en ruime foyer kunt u ook huren bij Kubus. De foyer kunt u voor uiteenlopende activiteiten huren, al dan niet in combinatie met bijvoorbeelde theaterzaal of vergaderruimte.

Organiseren evenementen/personeelsuitjes

Organiseer je een evenement of personeelsuitje voor kleine gezelschappen en voor grote groepen? Ook dan kun je bij Kubus terecht voor diverse ruimtes die wij ter beschikking hebben. 

Inhuren docenten 

Bij Kubus kunt u ook onze docenten inhuren voor workshops. Dat varieert van muziekdocenten, dansdocenten, theaterdocenten tot aan beeldende kunstdocenten. Voor meer informatie en aanvragen kunt u telefonisch contact opnemen met Matthijs Broers, bereikbaar op 0320 72 70 15.

Meer informatie

Voor meer informatie over verhuur, mogelijke kortingen en ondersteuning, kunt u dit formulier invullen of telefonisch contact opnemen met Albert Lindenburg, bereikbaar op 0320 72 70 03. Neemt u vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.