Contact, adres en openingstijden

Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk bij Kubus

Vrijwilliger Teo vertelt haar motivatie om vrijwilliger te zijn: 
‘Ik ben moeder van 2 kinderen, maar ik wil niet alleen maar moeder zijn. Ik wil ook graag onder de mensen zijn en tijd nemen om te socializen. Lees meer...

Kubus vindt vrijwillige inzet belangrijk! In de Kubus is altijd wat te doen; vrijwilligers zorgen samen met de beroepskrachten van Kubus voor kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening. Samen zetten zij de deelnemers centraal en maken van Kubus een inspirerende, gezellige, creatieve plek en organisatie. Als jij het leuk vindt om hier aan bij te dragen, dan nodigen we je van harte uit om vrijwilliger te worden.

Functies
Bij Kubus zijn er verschillende vrijwilligersfuncties die het hele jaar door lopen. Voor onderstaande functies zijn wij op zoek naar mensen die zich voor langere periode aan Kubus willen en kunnen verbinden. 

 • Publieksbegeleider; bij grotere evenementen het publiek de weg wijzen
 • Gastheer/gastvrouw; eerste aanspreekpunt in de foyer
 • Locatiemedewerker Lelystad vol Muziek
 • Decorbouw voor Kubusproducties
 • Ondersteuning cursusadministratie
 • Fotograaf; foto’s van activiteiten en evenementen die voor PR doeleinden gebruikt worden
 • Social media; bedenken en plaatsen van berichten op onze social media kanalen
Festivals en evenementen
Stichting de Kubus zoekt soms ook vrijwilligers die hun handen uit de mouwen willen steken bij kortdurende projecten. Wil je meehelpen tijdens een festival of event, zoals Peuter Kleuter Festijn, Bigband Festival of LelySTARTKlik hier.
 

Wij vragen
Als je bij Kubus aan de slag wilt als vrijwilliger, dan zijn er een aantal dingen die we van je vragen:

 • Je kijkt er naar uit en bent gemotiveerd om je steentje bij te dragen;
 • Je hebt een minimale leeftijd van 18 jaar;
 • Je woont in Lelystad;
 • Je staat achter de doelstellingen van de Kubus;
 • Je stemt in met het uitgangspunt: vrijwillig is niet vrijblijvend.

Wij bieden
Als je bij Kubus komt werken, kom je in een dynamische omgeving terecht. Er is veel creativiteit en beweging. Als vrijwilliger word je onderdeel van ons cultureel team en krijg je een mooie kijk achter de schermen. Eigen initiatieven worden op prijs gesteld en er is ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast bieden we je begeleiding in het vrijwilligerswerk dat je kiest en ben je van harte uitgenodigd op de jaarlijkse activiteiten voor de medewerkers. Vrijwilligers kunnen bepaalde kortingen krijgen bij cursussen en mogelijk gebruik maken van een klein leslokaal om te repeteren. De vrijwilligerscoördinator bespreekt dit allemaal tijdens een eerste gesprek. 

Procedure
Als je je wilt aanmelden als vrijwilliger of eerst nog vragen hebt, dan kun je terecht bij de vrijwilligerscoördinator van Stichting de Kubus, Susan van Woensel. Wanneer je je interesse hebt getoond, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Voordat je aan de slag gaat, vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats waarin alle ruimte is voor vragen en opmerkingen.

Enthousiast geworden?
Stuur dan een e-mail naar onze vrijwilligerscoördinator Susan van Woensel of vul het vrijwilligers contactformulier in.

Corneel
Onder Stichting De Kubus valt ook Poppodium Corneel. Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij Corneel? Klik dan hier.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.